Zadel Antwerpen

 

Ik ben Lisa, al van kinds af aan actief bezig tussen paarden. Ik heb enkele jaren grond- en rijlessen gegeven, met het oog op rust brengen tussen paard en ruiter. Tijdens het werken met zeer veel verschillende paard-ruiter combinaties, zag ik meer en meer in dat er veel problemen ontstaan door slecht passende zadels. Dit is echt de basis van het rijden en ongelofelijk belangrijk.

Met La Sellerie is het mijn doel om zo veel mogelijk paarden en mensen te helpen. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd tot Master Saddle Fitting Consultant (MSFC). Hier leerde ik enorm veel over de anatomie, biomechanica en fysiologie van het paard, eveneens als alles over een passend zadel. Bovendien heb ik stage gelopen waarbij ik ook alle werken rondom het zadel, zoals kussens (her)vullen, singelstoten vervangen, klinknagels vervangen etc. geleerd heb.

In 2024 ben ik ook gestart met een opleiding tot Certified Equine Ergonomist bij het Canadeese opleidingscenter Saddlefit 4 life. Daarnaast blijf ik uiteraard ook steeds interessante bijscholingen volgen. 

Ik sta helemaal klaar voor jullie en jullie paarden.


Samen naar meer paardenwelzijn!

Voor osteopathie verwijs ik jullie graag door naar Justine Stas Orban:
https://www.stasorban.be/


Gevolgde opleidingen & bijscholingen:

2022:
- Master Saddle Fitting Consultant - Dr Gerry van Oossanen

2023: 
- Professional Bridle Fitter
- Balans, beweging & bounce masterclass - Rianne Dekker,  Karin Leibbrandt en Tessa Roos

2024:

- Equine studies: The Horse Inside Out (3-delig) - Zefanja Vermeulen
- I.O. : Certified Equine Ergonomist - Saddlefit 4 life 
Assymetrical Horses & Saddle Slip Webinar - Jochen Schleese