Bij GFS zadels wordt traditioneel vakmanschap gecombineerd met de nieuwste technologieën en innovaties. Dit leidt tot betaalbare zadels van topkwaliteit voor diverse disciplines. 

Er zijn zowel dressuur-, spring- als veelzijdigheidszadels te vinden in het assortiment van GFS. De zadels zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig leder en gevuld met gesiliconiseerde wol.

Het zadel beschikt over een verwisselbaar kopijzer, waar er naast de standaard maten ook tussenmaten zitten. Zo kunnen we het zadel tot op de halve centimeter gaan afstellen op jouw paardje. 

Prijs vanaf €1.795,-

 

Gesiliconiseerde wol vulling

De kussens van de GFS zadels zijn voorzien van gesiliconiseerde synthetische wol. Gesiliconiseerde wol voorkomt opeenhoping van de wol waardoor drukpunten in de kussens worden voorkomen.

X-Change Singelstoten

De X-Change singelstoten creëren een mogelijkheid om gebruik te maken van diverse singelopties om het zadel zo goed mogelijk uit te balanceren.

Zadel Boom

De polymeer synthetische webgespannen boom is ontworpen op een CAD machine voor precisie en symmetrie. De boom is flexibel en licht van gewicht.

X-Change Gullet Systeem

Het X-Change Gullet systeem maakt het verwisselen van kopijzers mogelijk. Dit is ideaal voor paarden die van vorm veranderen bijvoorbeeld door leeftijd, training of verandering in management.