Bates | Arena | Wintec

Bates, Arena en Wintec zadels behoren allemaal tot dezelfde familie. Deze zadels zijn allemaal voorzien van CAIR Cushion Systeem en Easy-Change Fit Solution die zich richt op het optimaliseren van het comfort en de prestaties van zowel ruiter als paard. Deze technologieën zijn ontwikkeld met input van professionele ruiters en experts in paardenwelzijn, waardoor we producten kunnen leveren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit.

 

Er zijn zowel dressuur, veelzijdigheids en springzadels als andere zadels (Australian stock bv.)

Bates

 

Bates zadels zijn vervaardigd van het beste Europese leder, dat vakmanschap en elegantie belichaamt. Of je nu een dressuurruiter, springruiter of een andere discipline beoefent, Bates zadels bieden de ondersteuning en stabiliteit die je nodig hebt voor een ongeëvenaarde rijervaring.

Vanaf €2.095,-


Arena

 

De Arena zadels combineren de luxe van ambachtelijk gelooid Europees leder met de praktische voordelen van syntetisch leder. Deze zadels zijn ontworpen voor de ruiter die op zoek is naar comfort, duurzaamheid en een betaalbare prijs. Met hun stijlvolle ontwerp en innovatieve kenmerken zijn Arena zadels de perfecte keuze voor zowel beginners als ervaren ruiters.

Vanaf €1.395,-


Wintec

 

Wintec zadels blinken uit in hun gebruik van hoogwaardig synthetisch materiaal, dat lichtgewicht, onderhoudsarm en weerbestendig is. Deze zadels zijn ideaal voor de ruiter die op zoek is naar een betaalbare en praktische optie zonder concessies te doen aan kwaliteit. Met een breed scala aan modellen en aanpassingsmogelijkheden bieden Wintec zadels de flexibiliteit die je nodig hebt voor elke rijstijl.

Vanaf €595,-